اگر به غذاهای دریایی علاقمند هستید و تا به حال از این ماهی برای پخت استفاده نکرده اید پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید و در وعده های غذایی خود آن را بگنجانید. ماهی سالمون را می توان به صورت بخارپز، خوراک، سالاد، ساندویچ و یا تنوری و سوخاری آماده کرد. این ماهی به دلیل چربی اشباع شده ای که دارد مانند ماهی تن برای افراد مبتلا به چربی خون و کلسترول مفید است. با این آموزش همراه سایت خانومانه باشید.

 

ماهی سالمون پنیری


خانومانه ماهی ,ماهی سالمون منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ماتروشکا Sadullah Nasiri سایبان ایرانیان فروش تبلیغات دانلود فیلم و سریال جدید نرم افزار های برتر KhuzSoft Academy دانلود رایگان نمونه سوالات آیین نامه راهنمایی و رانندگی+سخت ترین سوالات آیین نامه دفتر حقوقی فاطمه یعقوبی سایت رسمی سهیل اس اچ